Rabo Clubkas Campagne

Jouw stem is geld waard!Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook de ORANJEVERENIGING HELLENDOORN doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Ons Doel
De Oranjevereniging beheert de Hofmansweide in Hellendoorn en onze stroomkasten voor de activiteiten zijn aan vervanging toe! Wij vragen jullie om een stem op ons uit te brengen zodat we dit kunnen realiseren.


StemmenVan dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. DE ORANJEVERENIGING ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aantijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.