Doe gratis mee met SVDO Grazy Sunday

De rayonhoofden zijn alweer bij elkaar in voorbereiding voor Crazy Sunday met de Tourbuffels zondag as!!!

De Tourbuffels organiseren dan op 19 augustus voor de derde keer de SVDO CRAZY SUNDAY, dit als kleine voorloper op MountainbikeMania 2018 op zaterdag 3 november 2018.

Met het oog op de komende editie hieronder een kleine uitleg:

Wat kan je verwachten?

Men fietst een parcours, wat een kleine ronde is, met enkele hindernissen. De deelnemers starten gelijk op aangeven van de starter dmv een zoemer of iets dergelijks.

Een belangrijk onderdeel van het parcours is een carousel. Er gaat gedurende de speeltijd 2x een zoemer met enige tussentijd. In de tussenliggende tijd moet je proberen uit de carousel te komen. Ben je na de 2e zoemer in de carousel dan ben je af.

Echter; in de carousel staat ook een Lafaard-Podium, daar mag je per manche maar 1x staan en daar ben je gevrijwaard van afvallen tussen 2 zoemers in. Dit wordt genoteerd op je stuurbord dmv een kruisje.

Nieuw is ook dat je niet met je voeten aan de grond mag (sur place is toegestaan)
Het publiek wordt gevraagd hier ook op te letten.

Voor de carousel zit nog het deel “haasje repje” Als je in het gedeelte haasje repje zit moet je de “haas” voor blijven. Ingehaald in dit deel is af!

De laatste 3 deelnemers spelen voor de plekken 3-2-1 in volgorde van afvallen. De eerste drie winnaars ontvangen een startbewijs voor MountainbikeMania 2018.

Dit jaar is er voor de jongere deelnemers ook de mogelijkheid om deel te nemen.
Deze vindt plaats voordat de ouderen van start gaan.

Schrijf je dan HIER in.

DEELNAME IS GRATIS!!!

Wil je een impressie, bekijk onze foto’s van onze vorige Grazy Sunday