Vakantierit ASVH

Vakantierit ASVH

Doet u mee met de kaartleesrit van ASVH volgens het het Bol – Pijl systeem. Kom dan 22 augustus naar de hofmansweide tijdens de week van Helders Fees en schrijf je gratis in vanaf 17:00 uur.

De Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn (ASVH) organiseert jarenlang deze vakantierit onder grote belangstelling.

Voor de mensen die nooit eerder mee hebben gedaan is er de instap klasse, voor de mensen die wel vaker een bol-pijl rit gedaan hebben de toer klasse en voor de gevorderde deelnemers is er de sportklasse waarbij het zoeken naar de objecten op de foto’s niet het enige wat lastig zal zijn.
Bij alle klassen zal een klassement opgemaakt worden aan de hand van de gevonden objecten die op de foto’s staan in het routeboek. hoe meer foto’s gevonden hoe minder strafpunten.

De start van de Vakantierit is om 18:00 tot 19:00 en de inschrijving opent om 17:30. Inschrijven kan bij de Hooischuur op de Hofmansweide en de start van de Vakantierit is aan de Kasteelstraat nabij huisnummer 24. (Aanrijden vanaf de Reggeweg)

Maximaal aantal auto’s dat deel kan nemen is 120 (40 instap, 60 toer en 20 sport), de prijsuitreiking is ook bij de Hooischuur op de Hofmansweide en zal rond 21:30 plaatsvinden.

Kosten voor deelname zijn € 5,- per auto

Meer informatie op de site van de ASVH – www.asvh.nl

foto van ASVH Hellendoorn.