Laatste Nieuws

Geplaatst op 13 juli 2017

Ronald 0 reacties

Heldersen Oamd met Session

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL! De bezetting bestaat uit […]

Geplaatst op 8 juli 2017

Ronald 0 reacties

Helders Bierfees met de Grazer Spatzen

Vijf volbloed muzikanten die, in tegenstelling tot alle trends, trouw blijven aan de oorspronkelijke stijl. Innovatieve originele composities, energieke interpretaties, hoge virtuositeit en de harmonieuze interactie zijn handelsmerken van “Grazer mussen”. 100% live muziek zijn de ingrediënten van de legendarische Grazer Sparrow Power! tijdens Helders Bierfees op 20 augustus 2017.

Geplaatst op 3 juli 2017

Ronald 0 reacties

Bökkers wederom naar het Heldersfees!!

Ruige kerels, fantastische muzikanten. Dat is hoe wij de heren van Bökkers zouden omschrijven. Deze bebaarde rock ’n rollers uit Heino zijn allang geen onbekenden meer voor het Heldersfees. Sterker nog, ze hebben tijdens de afgelopen edities reeds dubbel en dwars aangetoond dat ze de tent behoorlijk op de kop kunnen zetten. We zijn dan ook onwijs trots dat ze woensdag 23 augustus weer naar het Heldersfees willen komen!

Geplaatst op 22 juni 2017

Ronald 0 reacties

Roerige jaren vijftig en zestig!

Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig! Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid maar vooral met “de swagger van […]

Beeld impressie.... Toon alles...

Ouderenmiddag

29 photos

Motor Spektakel

296 photos

Expeditie Robinson

369 photos

Mental Theo

274 photos

Houd jij van speciaal bier? geef je dan op voor de bierproeverij op donderdagmiddag 24 augustus van 15.00 – 17.00 uur.

kosten zijn €5,- pp., geef je op door een mail te sturen naar bierproeverij@heldersfees.nl

Een bierproeverij is in de eerste plaats genieten van smaak en gezelligheid. De proeverij is nadrukkelijk ook geschikt voor vrouwen en wijnliefhebbers: voor iedereen die verschillende smaken kan waarderen en van lekker eten en drinken houdt. Wel moeten deelnemers ouder dan 18 jaar zijn.

Hoe ziet een bierproeverij er uit?
Tijdens een proeverij leer je op een andere manier bier drinken. Je gaat bier bekijken, ruiken, proeven en beoordelen. Op deze manier proef je 6 tot 10 bieren in kleine proefglazen. De gepassioneerde bierexpert Erik Spenkelink vertelt je de leukste wetenswaardigheden en de mooiste anekdotes over het bier dat je drinkt, het brouwproces, de brouwerij en haar geschiedenis.