Laatste Nieuws

Geplaatst op 18 maart 2018

Ronald

HØKEN MET DE HEINOOS NORMAAL

Anhangers OPGELET, we gaan weer ‘Oalderwets Høken’! Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas… Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het […]

Geplaatst op 8 maart 2018

Ronald

ORANJE VERENIGING EN HORECA HELLENDOORN SLAAN HANDEN IN ÉÉN!!

hoe mooi is dat?!? Oranjevereniging gaat ook gebruik maken van de faciliteiten in het Centrum dat betekend dat de activiteiten van Oranjevereniging Hellendoorn ook plaats vinden op het Oranjeplein Koningsdag Hellendoorn!! Rommelmarkt vanaf de Restaurant en Zalencentrum In de Tonne tot aan het plein voor de Cafe de Barbier dus alle activiteiten zijn dit jaar bij mekaar in HARTJE CENTRUM Hellendoorn!!

Geplaatst op 11 juni 2017

Ronald 1 reacties

Volg ons via…

Volg ons via social media voor het allerlaatste nieuws, foto’s en video’s. Voor een compleet overzicht en alle informatie vind u op onze site heldersfees.nl. We doen het voor u en hopen u dan ook te zien van 20 t/m 26 augustus op de Hofmansweide in Hellendoorn tijdens Helders Fees voor jong en oud…..     

Beeld impressie.... Toon alles...

The Euros

184 photos

Heldersen Oamd met Session

124 photos

Volgelschieten

339 photos

Motor Spektakel

383 photos

Artiesten....

artist

Boston Tea Party

artist

The Euros

artist

Session

artist

Bökkers Band

 

Er liggen nog gevonden voorwerpen van het Helders Fees bij het secretariaat. Tel: 0548-656092.

Het gaat o.a. om de volgende voorwerpen: brillen, fietssleutels, medicijnen (inhalers) jassen, brillen, horloge en telefoon.. Mocht je iets verloren zijn neem dan contact op met ons secretariaat!