Lampionnenoptocht 2018

Ter ere van de 80e verjaardag van Prinses Beatrix organiseert de Oranjevereniging Hellendoorn, dit jaar weer de sfeervolle Lampionnenoptocht door het dorp Hellendoorn en nodigt daarbij alle kinderen en ouders uit om op woensdag, de traditionele, 31e januari gezellig mee te lopen.

De Lampionnenoptocht zal wederom afgesloten worden met spetterend vuurwerk op sportpark De Voordam.   Na afloop zal er traditioneel een hapje en drankje klaar staan voor de volwassenen en voor de kinderen warme chocolademelk met een leuke attentie, dit zal plaats vinden in de kantine van sporthal De Voordam.
Om 18.45 uur worden de kinderen verwacht op te stellen in park De Geuren, zodat om 19.00 uur de optocht kan beginnen onder muzikale begeleiding van de Helderse Harmonie en zal voorgegaan worden door niemand minder dan Klepperderk.
De optocht zal via de Dorpsstraat, Bibenstraat, Hofmanstraat, Drosteweg, Voordamweg en Koemaste eindigen aan de Kasteelstraat, waar het vuurwerk omstreeks 19.30 uur zal worden afgestoken.